La canalla(da) de Sant Felip Neri

[postlink]http://histotube.blogspot.com/2011/08/la-canallada-de-sant-felip-neri.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=1wCvqA9Ic2sendofvid
[starttext]
El petit tast d'aquest documental, encàrrec de la direcció general de la Memòria Democràtica al col·lectiu Paso a Paso, recull testimonis de l'atac aeri que, el matí del 30 de gener de 1938, va provocar l'esfondrament del soterrani de l'església de Sant Felip Neri. Hi van morir 42 civils, la majoria nens procedents d'altres zones de l'Estat refugiats al temple.
[endtext]

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Benvolguts,
Sóc professor d'història de la UAB. Projectaré aquest vídeo i molts altres vídeos d'aquesta web als meus alumnes de la llicenciatura, agruparan els vídeos en temàtiques i es dedicaran a fer resums i comentaris en un petit treball. No obstant, no penso exigir gran cosa, doncs ja sabeu que el nostre pla d'estudis insisteix en els exàmens i en la memorització de temaris -en aquest aspecte, no és massa diferent a la Secundària-, els treballs bibliogràfics i similars són poc importants i com a molt puntuen un 30 % de la nota, així ha estat tota la vida i així ha de ser.

A reveure,

Xavi.

Publica un comentari a l'entrada