La I Guerra Mundial i la Revolució Russa

[postlink]http://histotube.blogspot.com/2012/09/la-i-guerra-mundial-i-la-revolucio-russa.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=vlYNfKWge5Uendofvid [starttext] Resum de d'alguns dels factors que defineixen el colonialisme, el moviment obrer, la I Guerra Mundial i la Revolució Russa. [endtext]

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Quatre petites observacions:
1)El 90 % dels videos que poseu els coneixem la major part de docents que ens movem una mica -els que sóm una mica espabilats i per això documentem bé les classes-. No sou especialistes en història local catalana?, doncs què espereu per a posar molts més vídeos d'història local de Manresa, de Sants!, de Poblenou!, de Barcelona, del Raval? (o per fer-los vosaltres mateixos, que segur teniu material de les vostres recerques i feines); 2)No podríeu posar vídeos més llargs?, els que hi han no donen per massa;
3)La major part de vídeos -menys els de reconstrucció 3D, que són una passada- són massa escolars i acadèmics, segueixen al peu de la lletra el pla d'estudis d'ESO i són avorrits pels alumnes perquè no els aporten molt; 4)No són massa creatius els vídeos, els hi falta vida, una mica d'heterodoxia, i estètica.

No us enfadeu, no és la intenció putejar-vos ni fer-vos la guiza. Per tot lo altre, magnífic!, gràcies per tot el que feu, si no fos per vosaltres les classes d'Història i CCSS serien una pena en didàctica i en quasi tot.

Ferran S.

Anònim ha dit...

Si coneixes vídeos que estiguin bé i creus que seria adient publicar-los en aquest web no tens més que proposar-los. No veig que en proposis cap, a part de fer crítica destructiva. Apa, nano, a treballar una miqueta i a perdre menys hores fent el troll! Se't veu el llautó d'una hora lluny!
Pepito. Professor UAB.

Anònim ha dit...

Jo crec que aquests videos són fantastics, encara que s'enganxen un mica m'agraden molt. Jo estic d'acord amb Pepito, Ferran no cal queixarte tant, que fan lo que poden. Ja coste prou trobar uns videos interesants i amb bons grafics, no cal que els hi faigis fer tant que potser tenen altres coses a fer. Per mi estan perfectes!
Anònim

Publica un comentari a l'entrada