Les pintures rupestres de l'abric d'ermites d'Ulldecona

[postlink]http://histotube.blogspot.com/2012/05/les-pintures-rupestres-de-labric.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=QuaCzIZ4aCYendofvid
[starttext]
Les pintures rupestres de l'abric d'ermites d'Ulldecona, un vídeo de Patrimoni.cat
[endtext]

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostra feina!, tan necessària per ensenyar història i ciències socials. Un comentari. I com és que no teniu documentals d'història d'Espanya?, és que jo i molts docents que conec d'ESO i Batxillerat són els documentals que més posem.

Ah, ara mateix estic formant grups de nois/es al meu institut per a que ells mateixos documentin i filmin petits documentals sobre el passat de la nostra vila, pobles del voltant i la comarca!, història local (història política, història cultural, patrimoni, guerra civil, dona, costums en general, rondalles antigues, dites populars, professions antigues, paraules pròpies del lloc...) -fins i tot algunes escenes les gravem amb el mòbil, el IPad i altres aparells, hahahaha!-, ens ho estem passant que ni us ho imagineu, els nanos tenen molta il·lusió pel projecte i aprenen moltíssima història.

Que us podeu copiar la idea, eh?. Tots els profes d'ESO i Batxllt. de ciències socials i humanitats del país necessitem més didàctica, i sobretot tots necessitem a crits molta més creativitat en tot el que fem!, i passió, més convenciment en la utilitat evidentíssima, veritable i poderosa de la nostra feina, més amor propi com a professionals, veritable emoció en la comunicació, si falta tot això segur que no arribarem enlloc ni en els nostres ensenyaments ni en res...I si ens comuniquem humilment idees bones són.

Anònim ha dit...

És de collons, de reputíssima mare (església). Demà mateix ho passo tal qual ho teniu aquí a la meva classe d'ESO!. I també molts altres videos. Sergi

Publica un comentari a l'entrada